Een veerkrachtige boerderij...

‘t Sierveld wordt een regeneratieve boerderij. Dat betekent dat we niet alleen gezond en lokaal eten produceren, we zorgen ook dat de natuur op deze plek weer kan opbloeien. We produceren voedsel in samenwerking met de natuur. Een gezonde bodem is daarvoor een belangrijke basis. We gebruiken geen kunstmest en gif en werken zo min mogelijk met zware machines. Zo geven we het leven onder en boven de grond weer ruimte en verbouwen wij heerlijke, gezonde producten.

Verbouwt, versterkt, verbindt

Plattegrond met legenda van de boerderij

We verbouwen straks een verscheidenheid aan gewassen zoals groenten, noten, bessen en fruit. Deze diversiteit zorgt voor een veerkrachtig ecosysteem en een duurzaam bedrijf. We brengen natuurlijke elementen terug in het landschap en geven dieren de ruimte, zo vergroten we de biodiversiteit. Daarnaast is er een diversiteit aan activiteiten voor mensen die de boerderij willen bezoeken of mee willen werken.

 

Volg de ontwikkelingen

Op deze manier ontplooit zich een duurzame en veerkrachtige boerderij, waar de buurt van kan meegenieten en waarmee we tegelijkertijd bijdragen aan een gezonde bodem, biodiversiteit en circulariteit. Wil je op de hoogte blijven van het aanbod? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Inschrijven nieuwsbrief