Groentepakket

 Eindelijk is het zover!

Je kunt je nu aanmelden voor een wekelijks pakket met heerlijke verse groenten uit onze groentetuin.

Door je aan te melden voor een groentepakket voorzie je niet alleen jezelf wekelijks van allerlei lekkers, maar steun je ons ook in dit opstartjaar met het opbouwen van ons biodynamische bedrijf. Zo kunnen wij direct beginnen met het versterken van de natuur en de bodem op en rond boerderij ‘t Sierveld.

Je krijgt al een pakket vanaf €18 per week. We leveren 30 weken, vanaf 11 mei. Er zijn maximaal 50 plaatsen beschikbaar. Wees er dus snel bij en meld je hier beneden aan!

 

Vers van het veld!

Met de groentepakketten van ’t Sierveld eet je met de seizoenen en met het ritme van de natuur mee. Van mei tot eind november ontvang je wekelijks een pakket verse groenten en kruiden rechtstreeks uit onze regeneratieve groentetuin. Een pakket bevat 5 tot 7 verschillende groenten en is groot genoeg voor 4 tot 5 maaltijden per week, voor twee personen of een klein gezin. Je haalt je pakket op een vaste dag op, op onze boerderij in Mechelen of bij één van de ophaallocaties.

Meld je aan!

Een groen partnerschap

Je meldt je aan voor één oogstseizoen, 30 weken vanaf 11 mei. Daarmee ben jij het hele seizoen verzekerd van heerlijke verse groenten en help je ons in dit opstartjaar met het opbouwen van ons biodynamische bedrijf. Met het bestellen van een groentepakket help je ook de natuur een handje mee. Dankzij jou versterken we de bodem en laten we de biodiversiteit opbloeien op dit prachtige stuk land.

Meld je aan!