De eerste open dag van 'T Sierveld!

Afgelopen weekend mocht boerderij ‘t Sierveld een buitengewoon succesvolle open dag verwelkomen. Het terrein bruiste van enthousiaste bezoekers, waaronder buurtbewoners, vrienden, en familie, die samen een gezelschap van meer dan 200 gasten vormden.

De hoogtepunten van de dag waren de informatieve rondleidingen verzorgd door de eigenaren zelf, waarbij met passie de toekomstplannen van ‘t Sierveld werden gedeeld. Bezoekers kregen een uniek inzicht in de duurzame landbouwpraktijken en regeneratieve initiatieven die de kern vormen van deze bloeiende boerderij.

Verspreid over het terrein waren diverse expositiestands opgesteld, waar gasten inzicht konden krijgen in de ondernemingsideeën en toekomstplannen van ‘t Sierveld. De stands boden een schat aan informatie en dienden als ontmoetingsplekken voor geïnteresseerden die graag meer wilden weten over de visie achter deze boerderij.

Bij aankomst werden bezoekers verwelkomd met huisgemaakte kombucha en smakelijke hapjes, wat de sfeer van gastvrijheid en gezelligheid versterkte. De open dag bij ‘t Sierveld werd niet alleen een gelegenheid om meer te leren over duurzame landbouw, maar ook een waardevolle dag van gemeenschap, delen van kennis en het versterken van lokale verbindingen.

Het succes van deze open dag belooft veel goeds voor de toekomst van ‘t Sierveld en benadrukt het belang van samenwerking en betrokkenheid bij duurzame initiatieven. Dank aan alle bezoekers voor hun enthousiasme. We kijken uit naar wat de volgende hoofdstukken van ‘t Sierveld ons zullen brengen.